PONÚKAME ROZVOZ
Obedové menu
Pondelok – Piatok 10:30 — 15:00
Raňajky
Pondelok – Piatok 7:00 — 10:30
Alergény
Alergény v jedlách sú označené číslami, ktorých význam je:
- Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich.
- Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
- Vajcia a výrobky z vajec.
- Ryby a výrobky z rýb.
- Arašidy a výrobky z arašidov.
- Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov.
- Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy).
- Orechy, konkrétne mandle, lieskové oriešky, vlašské orechy, kešu oriešky, pekanové orechy, brazílske orechy, pistáciové oriešky, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
- Zeler a výrobky zo zeleru.
- Horčica a výrobky z horčice.
- Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
- Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
- Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.